2016. március 25., péntek

Eloltották a tüzet Tordason: videók a Tordasi Csárdáról

Szomorú látvány a tűz áldozatául esett Tordasi Csárda látványa, amelynek tekintélyes nádtető koronáját teljesen megsemmisítette a csütörtöki tűz.

A tüzet még a déli órákban sikerült megfékezni, az alábbi videó a tűz napján, az esti órákban készült, amikor a tűzoltók már levonultak a területről, és az Orbánhegyi út is újra járható volt.

A Tordasi Csárda a tűz miatt egy darabig biztosan nem lesz nyitva, de a szomszédjai látogathatók a hivatalos weboldalakon feltüntetett nyitvatartás alatt.


További videók a leégett csárdáról itt tekinthetők meg.

Közben a csárda tájékoztatta látogatóit közösségi oldalán a tragédiáról, és arról, hogy húsvét hétvégén a teljes komplexum zárva tart.


A Tordasi Csárda közösségi oldala 
Továbbá megköszönték az együttérzést, és azt ígérik, hogy a Tordasi Csárda a jövőben is várni fogja vendégeit, megújult formában, ahol továbbra is színvonalas esküvőket bonyolítanak majd le, ahogyan eddig!
"Minden kedves Vendégünknek köszönjük az együttérzést és a támogatást! A mai sajnálatos tűzeset nem gátol minket abban, hogy az eddigiekhez hasonlóan színvonalas megújult Csárdával varjuk önöket a közeljövőben!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése