2017. október 24., kedd

Bezárt a tordasi cukrászda

Bár csak nemrég vezették be a hamburgert és a gíroszt a tordasi Manna Cukrászdában, a mai napon a tulajdonos arról tájékoztatta követőit, hogy végleg bezárt. A tordasi cukrászdában olyan ízekkel  kényeztethettük ízlelőbimbóinkat Tordas főútja mellett, mint a Baley's sütemény, a Sós karamellás sütemény, vagy épp a házi krémes.

A Baley's süti Tordas legfinomabb süteménye volt
Örök kedvenc: Baley's sütemény
A cukrászsüteményeken kívül házi rétes és fagylalt is kapható volt a környék egyetlen édesség-lelő helyén, valamint rövid ideig retro melegszendvics és hot-dog is várta az éhes szjakat.

Sós-karamellás mogyorótorta: ex tordasi sütemény
Sós-karamellás mogyorótorta szelet
A cukrászda ápiszként is működött, iskolai füzeteket, papírt és írószert is bel lehetett itt szerezni. A fénymásolás és nyomtatási szolgáltatást is igénybe vették a lakók, hiszen sokunknak nincs nyomtatója otthon.

A mai nappal azonban a cukrászda végleg bezárta kapuit, erről az egyik közösségi oldalon informálta vendégeit. Mától tehát a Manna Cukrászda finomságainak ízei már csak az emlékezetünkben élnek tovább. Ég veled Manna Cukrászda! Sajnáljuk, hogy bezártál! Szerettük az ízeidet és a barátságos kiszolgálást!


Kedves olvasó! Ha jártál te is a cukrászdában, neked mi volt a kedvenc sütid?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése